Disclaimer

De informatie op deze site dient slechts te worden gebruikt voor algemene doeleinden. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend met betrekking tot de betrouwbaarheid, juistheid of volledigheid ervan. Elke vorm van aansprakelijkheid van schaatstochten.info/natuurijskaart.nl voor verlies, schade of kosten die voortvloeien uit het bezoeken of gebruiken van deze site wordt, voorzover juridisch toegestaan, uitgesloten.

Indien u een vraag of een klacht heeft over deze site, neemt u dan contact met ons op via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of het contactformulier op deze website.

De verzameling gegevens wordt beschouwd als unieke collectie volgens het databankenrecht. De makers van schaatstochten.info/natuurijskaart.nl behouden zich dan ook het exclusieve recht voor op het publiceren van de gegevens als geheel. Ieder is echter wel vrij om gebruik te maken van de gegevens uit data-feeds mits deze officieel worden aangekondigd en worden vergaard van de daartoe aangeven locaties op de domeinen schaatstochten.info of natuurijskaart.nl.

Indien u een vraag of een klacht heeft over deze site, neemt u dan contact met ons op via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .